Ако сте фен на риалити форматите и сте гледали  Един

...
Ако сте фен на риалити форматите и сте гледали  Един
Коментари Харесай

Коледно чудо: Даяна от Един за друг със супер новина - семейството ѝ расте

Ако сте почитател на риалити форматите и сте гледали  " Един за различен " - предаването за влюбени, то тогава най-вероятно нямате самообладание за новия сезон, който ще се излъчи през 2023 година Имате ли обичана двойка от предходните сезони? Според нас в топ 3 от вашия лист сигурно влизат Даянка и Данчо от Велико Търново, защото те бяха една от най-позитивните двойки и съумяха да сграбчен вниманието на феновете доста бързо.

Виж още: Светлана Гущерова потвърди: Парите не купуват жанр! Вижте коледния кич в дома ѝ

След излизането си от предаването двамата споделиха, че присъединяване ги е направило още по-сплотени и по-задружни, защото в действителния живот те са дружно от в действителност доста години, само че около работните задължения не им остава време, в което да се насладят един на различен. 

Виж още: Фотошоп или действителност? Моника Валериева втрещи с извънредно слаби крайници

В действителния живот Даянка професионално се занимава с деца в детски учебен център, само че несъмнено не стои надалеч и от инфлуенсърския живот. Въпреки многото задължения, хубавицата намира от ден на ден време за обществените мрежи и за това да развива профилите си по най-хубавия метод. С такава визия несъмнено много хора ще желаят да я вземат за свое рекламно лице. 

Виж още: Изгубени в превода?! Андреа шашна всички с кофти британски, чуйте го и вие

Преди броени дни половинката на Данчо имаше рожден ден. Тогава тя се похвали с доста скъпи дарове от брачна половинка си, само че по-хубавите изненади идват за нея чак в този момент. Любящата брачна половинка се похвали със страхотни реализирани резултати в персоналния си Instagram профил – единствено за един месец ползата към нея се е нараснал още повече, броя на почитателите пораства непрестанно. Браво – най-хубавото занапред следва!

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР